Dacă conduci o firmă și dorești să redirecționezi 20 % din impozitul pe profit completează Formularul 101.

Orice firmă poate redirecționa 20 % din impozitul pe profitul anului în curs către CS Toratoshi pînă la 31 decembrie a anului în curs.

Avantajele unui asemenea tip de acțiune este că reprezentanții companiilor au libertatea de a alege destinația unei sume, care în alte condiții ar ajunge oricum la stat, și, în plus, contribuie la o cauză nobilă, fără nici un fel de cheltuială.

Declarație privind impozitul pe profit (OPANAF 3386/2016, OPANAF 4160/2017, OPANAF 3200/2018). Formular. Acest formular este inclus în această pagină doar pentru informare, și nu pentru utilizare, deoarece el se completează electronic. Se completează și se depune anual de către plătitorii de impozit pe profit, până la data de 25 martie inclusiv a anului următor celui pentru care se calculează impozitul. Declarația privind impozitul pe profit se completează cu ajutorul programului de asistență și se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanță, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Program. Semnarea declarațiilor se realizează prin utilizarea certificatului calificat emis de un furnizor de servicii de certificare, acreditat în condițiile Legii nr. 455/2001. Instrucțiuni de utilizare. Durată de completare: 9 minute. Motivul colectării informației: Obținerea de informații în procesul de administrare, referitoare la definitivarea și plata impozitului pe profit.

Mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!