Dacă obții venituri din salariu, pensie sau orice altă activitate și dorești să redirecționezi 3,5 % din impozitul pe venit descarcă Formularul 230.

Nu suntem o organizație care se ocupă de persoanele cu probleme sociale majore sau de sănătate. În schimb ne ocupăm de formarea viitorilor adulți care, printre altele, vor fi empatici la problemele altora! Și avem nevoie de sprijin! Pentru echipamente, deplasări etc.

Vă invităm așadar să ne sprijiniți!

Orice persoană fizică poate redirecționa 3,5 % din impozitul pe venitul anului precedent către CS Toratoshi pînă la 15 martie a anului în curs. Veniturile pot fi atât din salarii și pensii cât și din alte surse (venituri din activități independente, chirii, activități agricole impuse pe bază de normă de venit, drepturi de proprietate intelectuală altele decât cele pentru care venitul net se determină în sistem real, venituri din cedarea folosinței bunurilor pentru care venitul net se determină pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit etc.).

Avantajele unui asemenea tip de acțiune este că fiecare persoană fizică are libertatea de a alege destinația celor 3,5 % din impozitul pe venit, care în alte condiții ar ajunge oricum la stat, și, în plus, contribuie la o cauză nobilă, fără nici un fel de cheltuială.

Datorită modificărilor legislative acum aveți posibilitatea să depuneți acest formular o singură dată pentru doi ani consecutivi (de exemplu pentru anii 2019 și 2020).

Descarcați formularul 230, completați-l și depuneți-l la sediul A.N.A.F. din localitatea de domiciliu.

Mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!