Redirecționează

Nu suntem o organizație care se ocupă de persoanele cu probleme sociale majore sau de sănătate. În schimb ne ocupăm de formarea viitorilor adulți care, printre altele, vor fi empatici la problemele altora! Și avem nevoie de sprijin! Pentru echipamente, deplasări etc.

Dacă decizi să redirecționezi 3,5 % din impozitul pe venit către CS Toratoshi vei sprijini scopurile noastre:

  • În fiecare minut din timpul unui antrenament copiii sunt într-un dojo de karate, nu în diverse medii nocive și periculoase pentru ei.
  • În fiecare minut din timpul unui antrenament copiii se antrenează în sportul numit karate, nu sunt în fața calculatorului, în fața televizorului sau cu telefonul mobil în mână.
  • În fiecare minut din timpul unui antrenament copiii vor învăța valori foarte importante precum respectul, disciplina, politețea, onoarea, loialitatea, perseverența, generozitatea, prietenia, munca, încrederea în sine.
  • În fiecare minut din timpul unui antrenament copiii vor deprinde obiceiuri sănătoase precum alimentație, somn, igienă.
  • În fiecare minut din timpul unui antrenament copiii vor deprinde abilități sociale precum comunicare, empatie, munca în echipă, gestionarea eșecului, gestionarea succesului, să fie lider.
  • În fiecare minut din timpul unui antrenament copiii învață că doar prin muncă pot atinge diverse obiective.

Vă invităm așadar să ne sprijiniți!

Orice persoană fizică poate redirecționa 3,5 % din impozitul pe venitul anului precedent către CS Toratoshi pînă la 25 mai a anului în curs. Veniturile pot fi atât din salarii și pensii cât și din alte surse (venituri din activități independente, chirii, activități agricole impuse pe bază de normă de venit, drepturi de proprietate intelectuală altele decât cele pentru care venitul net se determină în sistem real, venituri din cedarea folosinței bunurilor pentru care venitul net se determină pe baza cotelor forfetare de cheltuieli sau pe baza normelor de venit etc.).

Avantajele unui asemenea tip de acțiune este că fiecare persoană fizică are libertatea de a alege destinația celor 3,5 % din impozitul pe venit, care în alte condiții ar ajunge oricum la stat, și, în plus, contribuie la o cauză nobilă, fără nici un fel de cheltuială.

Datorită modificărilor legislative acum aveți posibilitatea să depuneți acest formular o singură dată pentru doi ani consecutivi (de exemplu pentru anii 2022 și 2023).

Puteți completa formularul de aici.

Mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!