Cu mari emoții și multă reținere, deoarece consideram că încă nu am acumulat suficientă experiență chiar dacă este vorba despre 30 de ani de practică, dar încurajat de cei din jur care mă cunoșteau și erau destul de competenți pentru a emite păreri, în anul 2012 am deschis primul dojo în orașul Iași la Liceul Vasile Alecsandri. După câteva luni de la deschiderea acestui dojo, văzând că ceea ce predau și fac aici începe să aibă căutare și aduce plus valoare elevilor mei, am căpătat încredere în experiența pe care o aveam ca practicant și am decis să dau personalitate juridică clubului.

Astfel, în anul 2013 a luat ființă Asociația Club Sportiv Toratoshi Iași. Tot în acest an am mai deschis încă două dojo-uri, în orașele Hârlău și Târgu Frumos din județul Iași.

Mi-am propus ca prin intermediul A.C.S. Toratoshi Iași să transmit elevilor mei ceea ce am învățat la rândul meu de la senseii pe care i-am avut în fiecare disciplină în parte (Karate Shotokan-Fudokan, Judo, Kendo și din anul 2010 Karate Isshinryu), să contribui la formarea lor ca oameni cu personalități puternice și integre, care să creadă într-un sistem de valori înalt și să fiu un exemplu viu ca ei să facă din practica Artelor Marțiale un  mod de viață, singura ‘performanță’ reală ce poate fi obținută de fapt.

A.C.S. Toratoshi Iaşi este afiliat la Federaţia Română de Karate Isshinryu și Kobudo condusă de cei patru membri fondatori:

  • Grigoraș Adrian
  • Budeanu Florin Constantin
  • Bosînceanu Andrei Emanuel
  • Gîdici Aurelian

Federaţia Română de Karate Isshinryu și Kobudo este afiliată la World United Isshinryu Karate Association – Europe, condusă de Sensei Lars F. Andersen.

Președinte C.S. Toratoshi:

Florin C. Budeanu

16 mai 2016